Voor mij is een smartphone natuurlijk heel belangrijk en je zou het als het ware mijn rechterhand kunnen noemen. Ik heb mijn iPhone altijd op zak omdat wanneer ik niet aan het werk ben op de weg zit en dus altijd bereikbaar moet zijn. Ik bel namelijk nogal veel wanneer ik onderweg ben om meubels op te halen of weg moet brengen en daarnaast heb ik mijn telefoon ook veel nodig wanneer ik  bepaalde producten nodig heb die niet overal te vinden zijn. Zonder mijn mobiel voel ik me dan ook echt hopeloos omdat ik in dat ding alles bewaar en ook alles kan vinden.

Repareren bij GSM Paradise

Toch is het me al eens een paar keer voorgekomen dat ik hem heb laten vallen ofwel een batterij moest vervangen. Helaas kan je dat zelf niet doen met een iPhone want je kunt ze zelf niet open maken. Ik zou het trouwens ook niet durven want van dat soort dingen ben ik dus helemaal niet thuis en zou ik er een ramp van maken. Voor een paar weken geleden ging mijn telefoon onderweg naar de knoppen. Op zulke momenten kan ik dan echt heel gestrest worden daarom heb ik altijd het adres van GSM Paradise in mijn busje liggen om daar meteen op af te kunnen gaan. Een iPhone repareren is voor de jongens van dit bedrijf helemaal geen punt want het zijn experts op dit gebied bovendien wanneer ik aan het werk ben en de smartphone niet weg kan brengen dan kun je hem nog opsturen ook. Op deze manier heb je hem vaak de volgende dag weer terug. Dat is dus echt top wanneer je geen tijd hebt. GSM Paradise heeft trouwens ook een service van “klaar terwijl u wacht” waar ikzelf meestal gebruik van maak wanneer het nodig is want zoals ik hierboven al vermelde kan ik echt niet zonder mijn Iphone en is een dag voor mij veel te lang.

Maak je iPhone niet zelf op

Voor diegenen die er net zo voor staan als ik kunnen ook een kijkje nemen op GSMparadise.nl op deze kun je de telefoonnummers en het adres vinden zodat je ze altijd binnen bereik hebt. Wees dus nooit zo dom om een iPhone zelf open te maken of eraan te gaan sleutelen en laat dit liever aan de experts over die op iPhone gespecialiseerd zijn. Zo kun je er dan ook verzekerd van zijn dat je deze weer in een perfecte staat terug krijgt en er dus weer een hele poos gebruik van kunt maken.